Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
ВолинЯКА упіймав рибинЯКУ, під закуску з якої можна вдудлити дві відрі горілЯКИ (Оновлено)

Вражаюча ситуація!

Фото зі сторінки Віктора Шольца у Facebook.

ВолинЯКА упіймав рибинЯКУ, під закуску з якої можна вдудлити дві відрі горілЯКИ (Оновлено)

Заголовок резонансного матеріалу, який, на думку деяких шанувальників нашого видання, демонструє рівень «деградації» волинської журналістики, оновлено за вказівкою головного редактора

Матеріал про те, як на гачок потрапило «справжнісіньке лускате здоровидло...» викликав неабиякий резонанс в мережі. Користувачі фейсбука обурювалися, що журналісти «Волині» тільки й роблять, що горілку п'ють і публікують дурні матеріали. Мовляв, раніше от, були часи, постанови Компартії друкували, а тепер скотилися... Інша справа сайти олігархів – чесно, неупереджено і все на благо людей.

А ми далі про рибу: лучанин Віктор Шольц похвалився у Facebook світлиною гігантської рибини, впійманої власноруч.

Трофей заважив майже 10 кіло.

Рибалка вказав, що рибу впіймано на одній із водойм у Луцькому районі Волині. Проте точніше розповідати не став, аби уникнути зайвого ажіотажу та навали колег-рибалок.

Рибалка вказав, що лускатого впіймано на одній із водойм у Луцькому районі Волині. Проте точніше розповідати не став, аби уникнути зайвого ажіотажу та навали колег-рибалок.

У коментарях користувачі висловлюють неабияке захоплення трофеєм і жартома сперечаються: скільки трилітрових слоїків самогону можна випити під таку закуску.

Читайте також: На Світязі обікрали магазин.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel