Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
Бізнесмен заради землі замовив підпал авто та поплатився (Відео)

Тривають слідчі дії.

Фото Нацполіція.

Бізнесмен заради землі замовив підпал авто та поплатився (Відео)

У Боярці Київської області чоловік через ділянку землі замовив у свого колишнього співробітника підпал машини знайомого. Зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі

«Попередньо, інцидент стався через ділянку землі. Раніше одна дівчина розділила власний земельний пай та продала різним людям. Один із них побудував гараж, а другий захотів побудувати власне СТО. Для нормальної роботи бізнесу підприємцю була потрібна друга ділянка, але її власник навідріз відмовився її продавати», – розповів наш співрозмовник.

Про це OBOZREVATEL стало відомо з власних джерел. У одного із затриманих раніше були проблеми із законом (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

Бізнесмен умовив свого колишнього співробітника за винагороду підпалити машину свого опонента.

Він додав, для того щоб «переконати» знайомого продати землю, бізнесмен умовив свого колишнього співробітника за винагороду підпалити машину свого опонента. Так він хотів залякати його. Внаслідок події згоріли гараж та два автомобілі Volkswagen.

Як повідомив начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, правоохоронці встановили причетних до підпалу. Під час обшуків у них знайшли та вилучили рушницю і патрони калібру 7,62 мм.

«Як виявилося, сам замовник підпалу раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Тепер за умисне знищення майна доведеться відповідати перед законом знову», – наголосив Нєбитов.

Читайте також: 12-річний підліток заради забави жорстоко побив пенсіонера.

 

Telegram Channel