Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Товари з Азії та методи їх транспортування в Україну

Швидка доставка з Китаю стала можливою відносно недавно.

Фото easycargo.uа.

Товари з Азії та методи їх транспортування в Україну

Швидка доставка з Китаю стала можливою відносно недавно, особливо що стосується більших партій товарів

Азія є найбільшим постачальником товарів у світі. Доставка грузов из Кореи, Китаю, Японії та Тайваню користується неймовірною популярністю завдяки якісним продуктам та їх низьким цінам.

Але якщо у вашій компанії необхідно доставляти частину продукції з Азії, який спосіб краще вибрати? Це питання задають багато підприємців, і у нього є відразу кілька відповідей.

Транспортування великих партій товарів з Азії: який метод підходить для цього?

Ціни на продукти з Азії приваблюють величезну кількість компаній щорічно. Найчастіше, купуючи техніку в Китаї, компанії продають їх в роздріб на своїй батьківщині, при цьому отримуючи прибуток завдяки націнці.

Ціни на продукти з Азії приваблюють величезну кількість компаній щорічно. Найчастіше, купуючи техніку в Китаї, компанії продають їх в роздріб на своїй батьківщині, при цьому отримуючи прибуток завдяки націнці.

Швидка доставка з Китаю стала можливою відносно недавно, особливо що стосується більших партій товарів. Проблеми в основному полягають в ціні доставки. Доставити груз через підсвіту в цілості - це складне і дуже дороге задоволення, тим не менше спеціалісти знайшли відразу кілька рішень, які підходять для різних компаній. До числа методів доставки товарів, які варто розглянути кожній компанії, відносяться:

  • Авіадоставка. Такий метод користується попитом серед роздрібних користувачів, але в окремих випадках він підходить і для замовлення підприємців. Якщо ваша фірма займається продажем ювелірних виробів та інших дорогих малогабаритних позицій - відправка літаком стане відмінним вибором для вас. Все це тому, що ваш груз не займає багато місця у багажному відділенні, а значить і вартість таких відправлень буде невисокою. Крім того, швидкість такого перевезення буде куди швидше морської.
  • Відправка морем. Відправлення товарів з Китаю за допомогою кораблів - найпопулярніший метод серед великих компаній. Головною причиною популярності даного методу транспортування можна назвати помірну вартість і величезний запас місця, що дозволяє компаніям замовляти доставку великих партій вантажу. У той же час габарити вашого вантажу не є критичним моментом. Так як в трюмі і на кораблі дуже багато місця. За допомогою кораблів доставляють все: від автомобілів до ракетних установок і деталей для мостів, так що з вашою партією вантажу безумовно не виникне проблем.

Який спосіб транспортування вибрати для компанії

Головними параметрами в цьому виборі стануть вартість доставки і бажані терміни прибуття.

Якщо ваша компанія займається продажем малої техніки або інших товарів, а терміни прибуття повинні бути якомога ближче - вам підійде авіадоставка. Якщо ж терміни доставки для вас не критичні, а габарити товару великі - вам краще звернути увагу на доставку судном.

 
 
 

 

Telegram Channel