Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Чому варто купити акумуляторний гайковерт та як його вибрати

Найважливішим критерієм при підборі обладнання буде момент обертання.

Фото zlp.com.ua.

Чому варто купити акумуляторний гайковерт та як його вибрати

Усім відомо, як довго і незручно буває відкручувати заржавілі гайки та якісно закручувати, затягувати нові

Цей процес віднімає багато зайвого часу та сили, коли кріплень багато та коли вони знаходяться у важкодостпуних місцях. Тому професійним будівельникам, слюсарям, сантехнікам неможливо обійтися без спеціального інструменту. Аккумуляторный гайковерт стане при нагоді також і усім власникам автомобілів, що самостійно займаються ремонтом своїх авто. 

 
Він не лише полегшить виконання робіт, а й за лічені секунди ідеально закрутить і викрутить усі гайки навіть там, де це робити не надто зручно. Навіть якщо їх ніколи не торкалися, вони замаслились і здавалося б, не піддаються демонтажу, спеціалізований інструмент впорається з роботою швидко і без зайвого клопоту.

Як обрати акумуляторний гайковерт?

Перед тим, як придбати інструмент, потрібно дізнатися, які його характеристики впливають на якість та швидкість виконання роботи. Купуючи акумуляторний гайковерт, потрібно звернути увагу на його:

  • потужність;
  • момент обертання;
  • кількість обертів за хвилину;
  • принцип роботи.

Найважливішим критерієм при підборі обладнання буде момент обертання. Він буде залежати від типу робіт, що потрібно виконувати. Щоб не перетягнути гайку при її закрутці і не зірвати різьбу, потрібно купувати гайковерт з моментом, що не перевищує необхідний параметр. Середній момент обертання становить 400 Нм - 500 Нм. Для важких і складних конструкцій краще обирати приладдя з моментом близько 1 тис. Нм.

Обираючи інструмент для побутового використання, достатньо, щоб його потужність була близько 600 Вт - 800 Вт. Якщо ж він потрібен для професіонального використання, краще віддати перевагу потужнішим моделям (від 1200 Вт). За допомогою такого агрегату можна буде легко викручувати гайки навіть у вантажівці чи підйомному крані.

За принципом роботи виділяють акумуляторні гайковерти:

  • ударні;
  • безударні.

 Останні з названих більше підходять для простих, побутових потреб. Ударний інструмент професійніший. У нього кращі технічні характеристики, можна регулювати момент сили. 

Для побутових потреб підійдуть інструменти, що роблять від 100 до 200 обертів за хвилину. Коли ж потрібно працювати швидко і професійно, краще віддати перевагу моделям, що роблять за хвилину близько 3 тис. обертів.

Де вигідно купити електричний інструмент

  Бажання витрачати менше грошей на якісні товари притаманне кожному споживачу, тому пошук найвигіднішої пропозиції на ринку, зазвичай, займає багато часу. Не витрачайте свій час дарма, адже купити акумуляторний гайковерт за вигідною ціною відтепер можна в компанії «ZLP». Для цього достатньо обрати на сайті вподобану позицію і натиснути кнопку «купити».

Щоб дізнатися детальну інформацію щодо товару, розвіяти сумніви щодо того, який краще інструмент придбати, зв'яжіться з менеджером. Ви можете для цього зателефонувати за номером телефону, вказаним на інтернет-сторінці «ZLP» або ж заповнити форму для зворотного зв'язку на сайті.

«ZLP» працює з усією Україною. Доставка продукції здійснюється компаніями-вантажоперевізниками, оплачується згідно їх тарифів.

 

 

 

Telegram Channel