Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Зеленський закликав жителів Донбасу та Криму відзначити День Незалежності України

І хай Кремль казиться...

Фото ОПУ.

Зеленський закликав жителів Донбасу та Криму відзначити День Незалежності України

Окупація неодмінно закінчиться...

Президент Володимир Зеленський порадив жителям окупованих територій святкувати День Незалежності України і розповідати дітям правду про їхню країну.

Про це Зеленський заявив у інтерв'ю телеканалу «Дім», інформує Українська правда.

«Я вважаю, що люди на окупованих територіях Донбасу і в Криму – їм складно, і це дуже небезпечно, – але вони повинні не погоджуватися з тим, що там відбувається, як їх окупували і так далі. Не погоджуватися, так. Так, День Незалежності – так, святкувати!

Я вважаю, що люди на окупованих територіях Донбасу і в Криму – їм складно, і це дуже небезпечно, – але вони повинні не погоджуватися з тим, що там відбувається, як їх окупували і так далі. Не погоджуватися, так. Так, День Незалежності – так, святкувати!

Я розумію, може не гучно, не вивішуючи завжди прапор на балконі, тому що прийдуть і можуть вбити – не треба, бережіть своє життя, – але дітям це треба говорити, хто вони», - заявив Зеленський.

За словами президента, дітям, яким «тимчасово в окупованих школах викладають вигадану історію, абсолютну пустушку» вдома потрібно розповідати правдиву історію своєї країни.

У межах святкування 30-річчя незалежності України відбудеться понад 150 заходів по всій країні, в країні збереться близько 30 делегацій із інших країн та міжнародних організацій.

Читайте також: Токіо-2020: медальний залік після 13-го змагального дня.

Telegram Channel