Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Священник взяв і... зашив собі рота (Відео)

«Жахливий, жорстокий хаос дії Мердока принесли світу... ».

Фото twitter.com/CclimateAction.

Священник взяв і... зашив собі рота (Відео)

Так британець Тім Г’юїc (на фото) висловив протест тому, що тему зміни клімату не помічають ЗМІ, що належать Руперту Мердоку

Відео процесу було знято в Лондоні поблизу будинку, де розташовано холдинг News Corporation, що належить медіамагнату, інформує РІСУ з посиланням на Korrespondent.net.

«Зашиваю собі рот, аби мати змогу продемонструвати жахливий, жорстокий хаос, який дії Мердока принесли світу, і водночас маю намір символічно зробити видимою цю істину. Сьогодні у всьому світі чимало людей є позбавленими голосу, а вони страждають через надзвичайну кліматичну ситуацію. Науку і правду про клімат приглушено, про тих, хто страждає, не чути й поготів», – заявив 71-річний Г’юїc.

«Науку і правду про клімат приглушено, про тих, хто страждає, не чути й поготів», – заявив 71-річний Г’юїc.

За словами священника, протягом десятиліть Мердок заперечує, що проблема зміни клімату є, а він у цьому питанні впливає на уряд. Тож священник став біля News Corporation і тримав плакат із зображенням маріонеток і написом «Лицемір Мердок ляльководить Борисом і Приті» (мова йде про британського прем’єра Бориса Джонсона і главу МВС Приті Пател).

На думку священника, Мердок має постати перед судом за свої злочини проти планети.

Дивимось, як це було:

До News Corporation належать газети Wall Street Journal, Times, Sun і New York Post, а також низка супутникових операторів і інформаційне агентство Dow Jones.

Раніше вчені із семи країн заявили, що ситуація із глобальною зміною клімату є близькою до критичної.

Читайте також у нас: «Блискавка на весіллі вбила 17 людей​».

Реклама Google

Telegram Channel