Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Багатодітні малозабезпечені сім’ї отримають по 2 тис. грн на дітей автоматично

145 тисяч дітей з багатодітних родин отримають додаткові виплати до навчального року.

Фото УНН.

Багатодітні малозабезпечені сім’ї отримають по 2 тис. грн на дітей автоматично

Прем’єр-міністр повідомив, що для отримання допомоги не потрібно нікуди звертатись

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що малозабезпечені багатодітні сім’ї отримають по 2 тис. грн на кожну дитину до початку нового навчального року автоматично, пише Захід.НЕТ.

Реклама Google

«145 тисяч дітей з багатодітних родин отримають додаткові виплати до навчального року. За ініціативи президента Володимира Зеленського, уряд цього тижня схвалив рішення про виплату 2 тисяч гривень на кожну дитину з багатодітної малозабезпеченої родини, яка станом на 1 серпня цього року досягла віку 6-18 років», – розповів Шмигаль у неділю, 8 серпня.

Загальний розмір програми становитиме 290 млн грн.

За його словами, для отримання цих грошей жодного звернення подавати не потрібно. Виплати проводитимуть органи соціального захисту населення. Загальний розмір програми становитиме 290 млн грн.

Зазначимо, що вперше виплати по 2 тис. грн на кожну дитину з малозабезпечених багатодітних сімей наприкінці липня анонсував президент Володимир Зеленський. За словами його прес-секретаря Сергія Никифорова, такі виплати держава призначає у зв’язку з тим, що таким сім’ям готувати дітей до школи найважче.

Читайте також: На Волині стали будувати удвічі більше житла​.

Telegram Channel