Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На Рівненщині юнак планував освідчення коханій майже 4 місяці (Фото)

Дівчина сказал «так»!

Фото 03656.com.ua.

На Рівненщині юнак планував освідчення коханій майже 4 місяці (Фото)

Сьогодні вранці, 9 серпня, в соцмережах стало популярним відео освідчення в коханні в Малих Дорогостаях, що на Млинівщині

Журналістка Інформаційного порталу міста Дубно поспілкувалася з романтичним юнаком про його цікавий задум освідчення, передає 03656.com.ua.

Хлопець є наймолодшим фермером Дубенщини та саме на власному земельному наділі йому вдалось втілити романтичні задуми, які приємно вразили наречену Лізу Зань.

«Взагалі в мене було декілька ідей, як  зробити освідчення коханій. Але всі ідеї відпали у зв’язку з карантинними обмеженнями. Ось ідея освідчення на повітряній кулі була реалістична і я почав працювати над нею, підготовка тривала десь 4 місяці. Звісно, що я все тримав у секреті від Лізи. І в цю неділю (08.08.2021 прим.ред) я кохану запросив у кіно до Луцька. Мій товариш її забрав, зав’язав їй очі на виїзді із села, повернув не в сторону Луцька, а завіз до «джерела» в Малих Дорогостаях. Для Лізи, звичайно, – це був сюрприз, на лузі біля повітряної кулі я їй освідчився. І отримав від коханої таку бажану відповідь «так». Але на цьому сюрпризи для неї не закінчились. Піднявшись в небо – на одному полі було викошене її ім’я «Ліза» і серце, а на іншому – із соломи було викладене серце, і в потрібний момент воно «запалало». Наша спільна подорож на повітряній кулі тривала з села Малі Дорогостаї до Новин», – розповів Роман Удодін.

Зазначимо, що хлопець є наймолодшим фермером Дубенщини та саме на власному земельному наділі йому вдалось втілити романтичні задуми, які приємно вразили наречену Лізу Зань.

Читайте також: Історія кохання, яка зворушить: «Навіщо тобі незрячий чоловік?».

 

 

 

Telegram Channel