Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На в'їзді до Києва нацгвардійці виставили блокпости і бронетехніку (фото)

Біля столиці розгорнули командний пункт управління.

Фото пресслужби НГУ.

На в'їзді до Києва нацгвардійці виставили блокпости і бронетехніку (фото)

Також біля столиці розгорнули командний пункт управління: через нього комунікують з усіма органами управління складових сектору безпеки та оборони України. А все через командно-штабні навчання

У Києві 9 серпня розпочались командно-штабні навчання. До них залучили підрозділи ЗСУ та Національної гвардії з бронетехнікою та кінологічними розрахунками.

Як повідомили у Міністерстві внутрішніх справ, через навчання на деяких в'їздах до столиці нацгвардійці виставили блокпости. До них залучили особовий склад, бронетехніку та кінологів. Розгорнули командний пункт управління: через нього комунікують з усіма залученими до навчання органами управління складових сектору безпеки та оборони України.

Через навчання на деяких в'їздах до столиці нацгвардійці виставили блокпости.

Під час навчання у Києві для військових передбачили бойові завдання. Вони охоронятимуть критично важливі об'єкти, забезпечуватимуть функціонування органів державної влади та місцевого самоврядування. Також планують підтримувати безпеку в столиці. У цьому допомагатиме бригада з охорони громадського порядку Національної гвардії України.

 

 

 Читайте також: В Україні викрили членів всесвітньовідомої злочинної організації «Ндрангета» 

Навчання триватимуть до 13 серпня. Їхньою метою є реалізація державної політики із безпеки та захисту населення і території України.

Раніше кияни почали скаржитись на звуки пострілів та вибухів, однак боятися нічого. У вправах застосовуються холості набої. Всього в Києві діють чотири навчальні локації – «оборонятимуть» ТЕС та обласну  держадміністрацію.

 

 

 

 

Джерело: УНІАН
Telegram Channel