Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Здавав аналізи: ексчоловік Ірини Білик розповів про стосунки зі співачкою в ліжку

Білик з Коляденком.

Фото Tochka.net.

Здавав аналізи: ексчоловік Ірини Білик розповів про стосунки зі співачкою в ліжку

Шоумен також зізнався через що найчастіше відбувалися конфлікти в шлюбі

Дмитро Коляденко розповів, як складалися його стосунки з Іриною Білик в ліжку і поділився інтимними подробицями з минулого.

Про це артист розповів телеканалу Україна? передають Новини.live.

Ми чекали результати 2 тижні. Уявляєте, наскільки все серйозно! Ми терпіли і нічого страшного. І заради любові я готовий на все.

Коляденко впевнений, якщо люди сваряться, значить вони люблять один одного. Шоумен досить часто влаштовував розбірки у відносинах, особливо коли жив з Іриною Білик.

Коляденко не приховує, що часто ревнував Білик і після сварок міг навмисно псувати речі співачки, а коли «остигав» - йшов за новими, щоб спокутувати провину.

Перед першою близькістю з Іриною Білик шоумену довелося зробити кілька візитів в клініку. Так була умова української співачки і Коляденко не став сперечатися.

«Мене її особистий водій відвіз в медичний центр, де я здав аналізи. Більш того, ми чекали результати 2 тижні. Уявляєте, наскільки все серйозно! Ми терпіли і нічого страшного. І заради любові я готовий на все. Просто я не люблю презервативи, тому бережу себе і партнерку. Я люблю, щоб було по любові і без всякої хімії»,- прокоментував ведучий.

Читайте також: 

Telegram Channel