Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Все більше українців готові підтримати партію Порошенка на виборах: результати нового рейтингу

Наразі до парламенту гарантовано проходить 4 партії.

Фото Депо.

Все більше українців готові підтримати партію Порошенка на виборах: результати нового рейтингу

У рейтингу партій лідерську позицію традиційно займає «Слуга народу», а на другому місці – «Європейська Солідарність»

Цікаво, що раніше, згідно з результатами рейтингів, на другому місці була партія «Опозиційна платформа – За життя», однак зараз її підтримка суттєво просіла.

Реклама Google

Як свідчать результати Всеукраїнського соціологічного дослідження: Електоральні настрої населення» Українського інституту майбутнього, за «Слугу народу» готові проголосувати 13,5% українців, а серед тих, хто визначився та піде на вибори – 22,2%. За «Європейську Солідарність» віддали б голоси 9,8%, а серед тих, хто визначився та піде на вибори – 16%, пише Depo.ua.

 

 На третьому місці електоральної підтримки «Батьківщина» – 8,5% й 14%, а ось на четвертому ОПЗЖ – 8,3% й 13,6%.

На західній Україні найбільшу підтримку має «Європейська Солідарність», у Центрі, на Сході й на Півдні – «Слуга народу», а ось на Донбасі – традиційно ОПЗЖ.

Партію «Сила і Честь» голові підтримати 3,6% громадян, а серед тих, хто визначився та піде на вибори – 6%. А ось у партії «Голос», на тлі їхнього розвалу, всього 1,1% електоральної підтримки.

Читайте також: Петро Порошенко в Одесі підтримав ініціативу присвоїти художньому музею ім’я Олександра Ройтбурда​.

Зазначимо, що на західній Україні найбільшу підтримку має «Європейська Солідарність», у Центрі, на Сході й на Півдні – «Слуга народу», а ось на Донбасі – традиційно ОПЗЖ.

Telegram Channel