Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
В Україну вже почали з’їжджатися хасиди: перші дебоші у синагозі

Чоловік додому їхати не хоче.

Фото lenta.ua.

В Україну вже почали з’їжджатися хасиди: перші дебоші у синагозі

На святкування Рош-га-Шана на Черкащину почали прибувати тисячі іудеїв із Ізраїлю, США, Великої Британії - загалом, Умань цьогоріч очікує 50 тисяч паломників

5782 рік у іудеїв настане 8 вересня, але хасиди  приїздять заздалегідь - через побоювання запровадження на території України жорсткого карантину, як минулоріч, повідомляє lenta.ua

51-річного  громадянина Великої Британії, який хуліганив у синагозі в Умані, відправили до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. 

Наразі на Черкащину приїхало уже біля 6 тисяч паломників. Загалом, цього року Умань очікує у 15 разів більше хасидів, ніж їх було у 2020 році. 

Реклама Google

За дотриманням правопорядку в Умані стежитимуть поліцейські з усієї України та Ізраїлю. Одного із хасидів, 51-річного  громадянина Великої Британії, який хуліганив у синагозі в Умані, відправили до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. 

Відповідно до ухваленого рішення про примусове повернення в іноземця було п’ять днів, аби самостійно виїхати з України. Проте залишати  Черкащину, не відсвяткувавши Рош га-Шана, чоловік відмовився. Чоловіка розшукали - нині готується свідоцтво на повернення його на батьківщину.  Через встановлену заборону в’їзду йому вдасться потрапити в Україну  тільки за три роки.

Читайте також: У Франції вандали атакували десятки центрів вакцинації.

Telegram Channel