Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Відомо, коли в Луцьку відкриють МакДональдз. Уже шукають працівників

Усі ж так ждуть...

Фото ілюстративне.

Відомо, коли в Луцьку відкриють МакДональдз. Уже шукають працівників

Наразі заклад активно шукає майбутніх співробітників та проводить співбесіди

Популярний фаст-фуд всесвітньо відомої мережі «МакДональдз» запрацює у Луцьку орієнтовно 10 вересня. 

Про це «Конкуренту» розповів директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк. 

За його словами, заклад планували відкрити до Дня Незалежності 24 серпня, однак ще тривають підготовчі роботи: з-за кордону приводять обладнання, готують будівлю. 

Наразі заклад активно шукає майбутніх співробітників та проводить співбесіди. З більше, ніж 100 необхідних працівників 55 людей заклад уже набрав. Частину вони підібрали самі, а частину пропозицій направили із обласного центру зайнятості. 

Частину вони підібрали самі, а частину пропозицій направили із обласного центру зайнятості. 

«Вони декларують зарплатню 8-10 тисяч гривень чистими на руки. Але це дуже індивідуально, тому що працівник вибирає графік роботи самостійно – може працювати чотири години в день за тарифом погодинної оплати праці, а може працювати повний робочий день – 8 годин. Більшість їх працівників – це студенти, які у першій половині дня навчаються, а потім приходять і 4-5-6 годин працюють. 

Графік дуже гнучкий і лояльний до працівників. Люди самі обирають, як вони хочуть працювати. В кінці тижня формується робочий графік на наступний. Плюс має бути ще цілодобова робота «МакДрайву», і якщо працівник працює у нічну зміну, там оплата праці, за законом, у подвійному розмірі», – пояснює Роман Романюк.

Читайте також: Волинь отримала свою унікальну квітку-логотип до 30-ліття незалежності України

Джерело: ІА Конкурент
Telegram Channel