Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
З хрестом і кадилом: блогер у рясі зняв провокативне відео у центрі Львова (18+)

Правоохоронці перевіряють інцидент.

Скрін із відео.

З хрестом і кадилом: блогер у рясі зняв провокативне відео у центрі Львова (18+)

Депутат Львівської міськради Євген Бойко звернувся щодо цього в поліцію

Пранкер в одязі православного священника влаштував розіграш у центрі Львова. Відео виклали у мережу TikTok. Посадовців і депутатів міста обурили, на їхню думку, хуліганські дії та нецензурна лайка, пише Zaxid.net.

Реклама Google

Священник біжить за юнаком, вигукуючи нецензурну лайку. Наприкінці таки наздоганяє втікача і каже, що чекатиме його на службі.

Як видно з ролика, яке оприлюднив 11 серпня у TikTok користувач Максим Савчин, пранкер у рясі православного священника з хрестом на грудях та кадилом в руках прогулюється проспектом Свободи у Львові – поблизу пам’ятника Тарасові Шевченку. При цьому він умисно зачепив одного з перехожих, скинувши йому кепку з голови. Вочевидь, цей хлопець теж був учасником зйомки. Далі згаданий персонаж з матюками наче намагається накинутися на священника, однак згодом тікає від нього. Священник біжить за юнаком, вигукуючи нецензурну лайку. Наприкінці таки наздоганяє втікача і каже, що чекатиме його на службі. Перехожі, які стали свідками розіграшу, здивовано оглядаються.

Нагадаємо, викладачка на сайті знайомств видавала себе за іноземця-багатія і привласнила 600 тисяч гривень.

Відео у TikTok супроводжується музикою зі словами російською мовою «гасподь-гасподь». Станом на ранок 14 серпня відео отримало понад 55 тис. уподобань та 1,6 тис. поширень.

Обережно, нецензурна лексика!

Telegram Channel