Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Смерть мера Кривого Рогу: у мережі з'явилося відео з камер спостереження у будинку Павлова

Тривають слідчі дії.

Фото Репортер UA.

Смерть мера Кривого Рогу: у мережі з'явилося відео з камер спостереження у будинку Павлова

На записі чітко видно, що покійний знаходиться вдома один

У мережі з'явилося відео з камер відеоспостереження у будинку мера Кривого Рогу Костянтина Павлова, якого вчора, 15 серпня, знайшли застреленим, передає УНІАН.

Як повідомляє Telegram-канал Репортер UA, на записі чітко видно, що в останні хвилини свого життя покійний знаходиться вдома один. Він ходить по коридору з карабіном в руках, багато курить, з кимось переписується по телефону. Довго сидить, потім приставляє зброю до тулуба і стріляє (в цей момент кішка відстрибує). Після цього проходить близько 10 метрів і вивалюється з вхідних дверей.

Питання з вбивством мера Павлова відходить на другий план. 

«Питання з вбивством мера Павлова відходить на другий план. Подробиці обіцяють оприлюднити сьогодні о 10:00 на брифінгу МВС», - йдеться у підписі до відео.

Як зазначають ЗМІ, час і дата на камерах збиті. У середині відео вирізаний фрагмент.

Пізніше з'явилося відео моменту пострілу з коментарями правоохоронців.

Момент пострілу мера Кривого Рогу

Раніше ЗМІ повідомляли, що правоохоронці переглянули відео з камер спостереження. На них видно, що Павлов приставляв до грудей зброю. 

«Зняли відео з камер спостереження, де чітко видно, як загиблий мер ходить по будинку з рушницею, приставляв собі її до серця, приміряючись, відставляючи і знову приміряючи. Потім на відео видно, як він вставив один патрон», - пише видання.

Зазначається, що сусід мера чув постріл о 6:37. Судово-медична експертиза встановила, що смерть настала приблизно в цей час.

Telegram Channel