Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Пасажири витягли з маршрутки і побили чоловіка (Відео 18+)

Заступились за жінку.

Скриншот 24 каналу.

Пасажири витягли з маршрутки і побили чоловіка (Відео 18+)

На зупинці «Крижанівка» в Одесі 15 серпня кілька пасажирів маршрутки побили чоловіка, який їхав із ними. Вони таким чином його покарали за проступок

Чоловіка витягнули зі 168 маршрутки й одразу почали бити ногами та руками. Це сталося через те, що той нібито вдарив ногою жінку, повідомляє 24 Канал.

На грубіяна накидалися та вигукували «жінку вдарив, лови», а також із натовпу лунала фраза «розчленувати його треба, мерзоту».

Чому чоловік міг вдарити жінку – невідомо. Проте повідомляють, що це сталося, коли вона виходила з маршрутки.

На грубіяна накидалися та вигукували «жінку вдарив, лови», а також із натовпу лунала фраза «розчленувати його треба, мерзоту». Зазначимо, що були й ті, хто казав, що не варто цього робити.

 

Згодом потерпілий-зловмисник втік із натовпу та перейшов дорогу, щоб втекти. Однак йому вслід і далі лунали прокльони.

Чому не треба таке робити

В Українську законодавстві є визначення «самоправство». Тому такі дії можна вважати правопорушенням. Відповідна стаття передбачає різні варіанти покарання: штраф до 850 гривень, 2 роки виправних робіт або навіть до 3 місяців арешту.

Якщо ви побачили правопорушення або й навіть стали його жертвою, не потрібно намагатися покарати «винного». Треба лише зателефонувати правоохоронцям, щоб це зробили в установленому законом порядку.

Читайте також: У Луцьку вночі п’яний водій розбив машину.

Telegram Channel