Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У США згорів завод Коломойського: підозрюють підпал

Слідчі в штаті Огайо розслідують умисний підпал на металургійному заводі, що належить українському олігарху Ігорю Коломойському.

Фото Української Правди.

У США згорів завод Коломойського: підозрюють підпал

Американські правоохоронці підозрюють підпал у справі про пожежу на непрацюючому заводі олігарха Ігоря Коломойського в США. 

Про це пишуть репортер-розслідувач Майкл Саллах у Twitter і  журналістка Тетяна Козирєва у фейсбуці, передає Українська Правда.

Реклама Google

Металургійний завод не працював із 2016 року.  Згорів він ще минулого тижня. 

У пожежній охороні штату підозрюють, що пожежа виникла через підпал. 

За словами Саллаха, у пожежній охороні штату підозрюють, що пожежа виникла через підпал. Журналіст же вказує, що на заводі не працювали пожежні гідранти та була відключена електрика, також не було блискавок в ту ніч. 

Раніше Козирєва повідомила, що пожежа на заводі сталась минулого тижня. Через два дні після того, як генеральна прокуратура штату Огайо відкрила справу про забруднення навколишнього середовища. Йдеться про токсичні відходи, які виявили на території заводу. Відходи зливали у прилеглу річку. 

«Слідчі в штаті Огайо розслідують умисний підпал на металургійному заводі, що належить українському олігарху Ігорю Коломойському, який перебуває під слідством Grand Jury за відмивання грошей», – йдеться в  повідомленні журналістки.

Читайте також: Здатні перемагати: Петро Порошенко оголосив патріотичний флешмоб у соцмережах

Джерело: Українська Правда
Telegram Channel