Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У центральному парку Луцька засікли чоловіка з 60-метровою риболовецькою сіткою (Фото)

Рибалку-порушника оштрафували.

Фото Рибпатруля Волині.

У центральному парку Луцька засікли чоловіка з 60-метровою риболовецькою сіткою (Фото)

16 серпня по обіді державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля під час спільного рейду з працівниками Національної поліції виявили грубе порушення Правил рибальства

В ході рибоохоронного заходу на каналі в центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки викрили порушника, який здійснював вилов водних біоресурсів забороненим сітним знаряддями лову, яке не передбачене правилами любительського та спортивного рибальства – риболовецькою сіткою довжиною 60 метрів.

Любителі-рибалки, які перебували на водоймі та протягом тривалого часу спостерігали за протиправними діями браконьєра, жодним чином не сприяли розкриттю адмінправопорушення та не повідомили відповідні контролюючі органи.

На чоловіка оформили адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи готуються до передачі в суд для притягнення порушника до адміністративної відповідальності. Знаряддя лову вилучено.

До слова, любителі-рибалки, які перебували на водоймі та протягом тривалого часу спостерігали за протиправними діями браконьєра, жодним чином не сприяли розкриттю адмінправопорушення та не повідомили відповідні контролюючі органи.

Читайте також: Скажений тхір напав на людину
 

 

 

 

Джерело: Волинський рибоохоронний патруль
Telegram Channel