Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
300 сімей, що опинились в складних життєвих обставинах, отримали продуктові набори (Фото)

Привітали з 30-річницею Незалежності України.

Фото: Управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

300 сімей, що опинились в складних життєвих обставинах, отримали продуктові набори (Фото)

Управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді постійно піклується про сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах та потребують особливої соціальної підтримки. Напередодні 30-річчя Незалежності України 300 сімей отримають суттєву допомогу у вигляді продуктових наборів, наданих Волинським обласним благодійним фондом «Дитяча місія. Україна»

Ліна Галан, начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, привітала усіх присутніх з 30-річницею Незалежності України та побажала, щоб у кожній домівці панував лише добробут, благополуччя, мир та спокій. «Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння», - наголосила Ліна Галан.

Нехай джерело віри, надії та любові до країни буде невичерпним!

Катерина Савчук передала вітання з наближенням свята від керівника благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» Людмили Лонюк та побажала любити свою країну, шанувати історію, цінувати свої сім’ї. «Нехай джерело віри, надії та любові до країни буде невичерпним! А Волинський обласний благодійний фонд «Дитяча місія. Україна» залишиться постійним партнером у проведенні благодійних акцій та адресної допомоги»!

 
 

 

 

Джерело: Управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді
Telegram Channel