Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Переваги керамічної плитки

Кераміка має низку переваг.

Фото «Cersanit». 

Переваги керамічної плитки

Керамічна плитка відноситься до популярних оздоблювальних матеріалів, та виготовляється з глини

Представлена ​​великим вибором колекцій та буває різних форм, розмірів, фактур, цільового призначення.

Попитом користується плитка cersanit sandwood brown з матовою поверхнею від компанії «Cersanit». 

Підприємство впроваджує новітні технології та постійно розширює асортимент кераміки, яка відома у всьому світі завдяки відмінним експлуатаційним характеристикам. Компанія «Cersanit» - це лідер на ринку кераміки та оснащення для ванних кімнат, пропонує якісну продукцію, яка відповідає міжнародним стандартам. 

Переваги керамічної плитки

Кераміка має ряд переваг, до яких відноситься наступне: 

  • екологічність; 

  • міцність та надійність; 

  • довговічність та практичність; 

  • пожежна безпека; 

  • зносостійкість; 

  • гігієнічність;

  • простий догляд; 

  • велика різноманітність колекцій; 

  • волого- та морозостійкість. 

Стійкість до стирання та зносу забезпечує збереження первинного зовнішнього вигляду протягом усього експлуатаційного терміну. Вона широко використовується для обробки стін та підлоги в різних приміщеннях, в тому числі й ванних кімнатах. 

Для облаштування слід підібрати не тільки керамічну плитку, але й ванну, сантехніку та інше оснащення. Попитом користуються ванни колекції cersanit virgo від відомого польського виробника. Вони виготовляються з білого акрилу, для якого характерна легкість, міцність, термостійкість, екологічність та можливість простого відновлення.

При виборі плитки в ванну кімнату слід звертати увагу на показник водопоглинання. Для підлоги краще вибирати міцну плитку з матовою та не слизькою поверхнею. 

Яка буває керамічна плитка?

Залежно від технології виготовлення та сировини керамічна плитка буває різних видів. До найпопулярніших відноситься бікоттура, монокоттура, керамограніт, клінкер, майоліка, котто та ін. 

Бікоттура – це плитка з емальованим покриттям, вона призначена для обробки стін всередині приміщень. Вона має невелику товщину та характеризується блиском, випускається колекціями та може бути різних розмірів. 

Монокоттура відрізняється підвищеною міцністю, морозостійкістю, твердістю, тому застосовується для обробки на вулиці. Керамограніт має неемальовану поверхню, буває матовим, полірованим/полуполірованим, смальтірованим та ін. 

Котто – це плитка з одинарним випалюванням, використовується для обробки підлоги, має неемальоване покриття. Клінкер відрізняється підвищеною міцністю та вологостійкістю, призначений для обробки підлоги (всередині приміщень та зовні), басейнів та ін. 

Майоліка має пористу фактуру, покрита глазур'ю та застосовується для облицювання стін в сухих приміщеннях. Представлена ​​в широкому асортименті, що дозволяє легко підібрати матеріал для створення оригінального інтер'єру.

 

Telegram Channel