Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Алкоголь і шашлики: рівнянин обікрав три магазини

Фото ілюстративне.

Фото Pixabay.

Алкоголь і шашлики: рівнянин обікрав три магазини

Він уже потрапляв в поле зору правоохоронців за порушення громадського порядку та притягувався за це до адмінвідповідальності

Упродовж двох днів зловмисник пограбував три торгові заклади, але не врахував що його протиправні дії зафіксували камери відеоспостереження. Тепер зловмисник спілкується зі слідчими.

Розповів, що свідомо викрадав продукти та алкоголь, а платити і не збирався. 

До поліції 17 серпня близько 21-ї години надійшло повідомлення від продавця магазину на вулиці Корольова в обласному центрі, що невідомий із холодильної камери дістав два шматки м’яса та, не розрахувавшись, втік, попри намагання його зупинити.

Під час опрацювання повідомлення, дільничний офіцер поліції переглянув відео з камер спостереження і впізнав зловмисника. Ним виявився 29-річний рівнянин. Крім того, заявниця зазначила, що трьома днями раніше він також відкрито заволодів майже трьома кілограмами шашлику.

Ще два подібні факти у поліції зареєстрували 18 серпня. Близько 11 години рівнянин зайшов в магазин по вулиці Макарова, взяв на вітрині декілька пляшок слабоалкогольного напою та втік, а через декілька годин в магазині на сусідній вулиці в аналогічний спосіб викрав три пляшки алкоголю.

Зловмисник у скоєному зізнався. Розповів, що свідомо викрадав продукти та алкоголь, а платити і не збирався. 

За всіма фактами відомості внесені до Єдиного реєстру досудового розслідування за статтею 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Поліцейські перевіряють чоловіка також на причетність до інших аналогічних злочинів.

Читайте також: Щоб не дісталося від дружини, рівнянин... інсценував пограбування.

Telegram Channel