Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Після зіткнення одне авто перекинулося і загорілося: у моторошній ДТП вже 5 загиблих, з них 3 дітей (Фото)

Страшно дивитися.

Фото Поліції Запоріжжя.

Після зіткнення одне авто перекинулося і загорілося: у моторошній ДТП вже 5 загиблих, з них 3 дітей (Фото)

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження

Моторошна ДТП трапилася на Запоріжжі. Про це повідомляє УНН із посиланням на поліцію області.

Відбулося перекидання другої іномарки до кювету, де транспортний засіб загорівся. У результаті ДТП водій та чотири пасажири автомобіля Mercedes-190 загинули на місці.За даними поліції, про ДТП їм повідомили 20 серпня приблизно о 4 годині 40 хвилин.

Попередньо встановлено, що приблизно о 4:30 на автодорозі «Харків-Сімферополь» водій автомобіля Opel Astra 1990 року народження, з пасажиркою 1989 року народження, їхав з Мелітополя в бік міста Василівка.

 

 Opel Astra «виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автомобілем Mercedes-190. Внаслідок цього відбулося перекидання другої іномарки до кювету, де транспортний засіб загорівся. У результаті ДТП водій та чотири пасажири автомобіля Mercedes-190 загинули на місці. Серед них троє малолітніх дітей», - розповіли у поліції.

Водій першої іномарки та його пасажирка з тілесними ушкодженнями доставлені до районної лікарні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Читайте також: У вантажівки на ходу відірвалася кабіна, водій загинув: момент потрапив на камеру.

Telegram Channel