Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Запис із камер – фейк? Близькі мера Кривого Рогу розповіли про сліди побиття на тілі загиблого

Тривають слідчі дії.

Фото «Фокус».

Запис із камер – фейк? Близькі мера Кривого Рогу розповіли про сліди побиття на тілі загиблого

Депутатка заявила, що в записі з камер спостереження є багато невідповідностей, а мовчання правоохоронців викликає ще більше питань

На тілі загиблого мера Кривого Рогу Костянтина Павлова були тілесні ушкодження, не схожі на ті, що бувають після падіння. Більше вони нагадують наслідки побиття. А після того, як Павлова знайшли на порозі будинку, місцевих поліцейських кілька годин не пускали на місце інциденту.

Про це розповіла сайту «Сьогодні« депутатка міськради Кривого Рогу Вікторія Третяк.

На фото, які показали чиновникам, видно, що мер мав такий вигляд, ніби його хтось побив.

«Ми чітко побачили: там є сліди від удару – руки або кулака, тому що праве око повністю опухло і під ним синє. Збоку ока і на підборідді запеклася кров, вухо синє. Не могло бути такого від падіння. На шиї – удавка», – сказала вона.

За словами депутатки, досі правоохоронці не пояснили обставини смерті Павлова. Крім того, до розслідування не допустили місцевих поліцейських, а чекали київську групу копів.

«Не стало речей, які там були – його електронна сигарета, сама зброя лежала вже по-іншому. На питання, чому сорочка розірвана на грудях – якщо придивитися на фото, там є маленька дірочка, саме від пострілу. А знизу – діра, яка могла бути, якщо смикнути і розірвати», – додала Третяк.

Не стало речей, які там були – його електронна сигарета, сама зброя лежала вже по-іншому. 

Вона підкреслила, що питання викликає і калюжа крові, в якій лежав загиблий. У мера в крові були руки і ноги, а така пляма могла бути, тільки якщо людина впала головою вниз, а потім її перевернули.

Депутати міськради припускають, що ні. Третяк стверджує, що мер тільки нещодавно встановив по всьому будинку і на вулиці нові камери.

Ось що помітили підозрілого:

На записі не видно шкарпеток, а Павлова знайшли у довгих шкарпетках.

Час загибелі Павлова не збігається із зафіксованим на камерах відеоспостереження.

Якість запису сильно погіршений – камери Павлова знімають краще.

Перша частина відео не стикується з другою. Чиновники підозрюють, що друга частина прискорена або взагалі повністю змонтована.

Telegram Channel