Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Луцькводоканал» сплатив 32,5 мільйона гривень податків

Підприємство розвивається.

ФОто зі сайту: gopri.in.ua.

«Луцькводоканал» сплатив 32,5 мільйона гривень податків

Підприємство зберsгає прибутковість

Комунальне підприємство «Луцькводоканал» – серед лідерів за обсягами сплачених податків до бюджетів різних рівнів. Протягом шести місяців підприємство вже сплатило в цілому 32 млн, 511 тис грн. податків.

Таким чином «Луцькводоканал» не тільки забезпечує якісне, цілодобове водопостачання громаді Луцької ТГ, але і дбає про розвиток Луцька, сумлінно наповнюючи бюджет. Приємно відзначити й збереження рівня прибуткового підприємства. А отже, навіть в економічно складних умовах, при наявності мільйонних заборгованостей серед населення та попри несистемний підхід на загальнодержавному рівні у сфері діяльності підприємств водопостачання, «Луцькводоканал» не тільки зберігає збалансований рівень роботи, але і працює на розвиток. Прибутковість підприємства досягнута шляхом зваженого управління, раціонального використання ресурсів,залучення інвестицій, діяльності екологічного фонду та дочірніх підприємств.

Лише в серпні підприємство сплатило 1 млн 227 тис грн податку на прибуток та 1,3 млн грн податків за спецводокористування та екологічного податку.

Так, лише в серпні підприємство сплатило 1 млн 227 тис грн податку на прибуток та 1,3 млн грн податків за спецводокористування та екологічного податку. КП «Луцькводоканал» продовжить робити все необхідне, аби утримувати стабільно високу результативність роботи і докладатиме необхідних зусиль для того, щоб забезпечувати фінансову рівновагу і хороші результати роботи. Адже це – необхідна умова розвитку та подальшої співпраці з європейськими інституціями, участі в програмах, які передбачають модернізацію і оновлення обладнання. Зауважимо – лише невелика частина підприємств водопостачання та водовідведення зберігає високі фінансові показники в умовах кризи у сфері ЖКГ.

 

 А отримані результати не тільки дають можливість покращити якість послуг клієнтам підприємства, але і розвивають громаду та місто в цілому завдяки сплаченим податкам, які поступають до бюджету Луцької ТГ стабільно та у повному обсязі.

Telegram Channel