Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Луцьку військовослужбовцям вручили нагороди і привітали з Днем Прапора та Незалежності України (Фото)

Дякуємо за службу!

Фото з фейсбук-сторінки: Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк

У Луцьку військовослужбовцям вручили нагороди і привітали з Днем Прапора та Незалежності України (Фото)

Урочистості відбулися на території військової частини. Командир частини підполковник Василь Гуртовський, звертаючись до гвардійців, подякував кожному за сумлінну щоденну працю в ім’я України та українського народу

«Сторіччями ми боролися за здобуття незалежності, пройшли випробування війнами, зрадами, голодоморами. Але вистояли, подолали надзвичайно багато викликів. Але, на жаль, здобувши омріяну свободу і державність, ми знову змушені відстоювати свободу, зі зброєю захищати суверенітет і територіальну цілісність Української держави. Та нас не зламати. Ми обов’язково переможемо. І настане той день, коли Україна поверне Крим, Донбас, Луганськ. І на тимчасово окупованих територіях знову замайорить синьо-жовтий прапор», - наголосив він.

Кращі військовослужбовці з нагоди свята були нагороджені грамотами та подяками.

Помічник голови Волинської облдержадміністрації Анатолій Костик побажав присутнім мирного неба та щасливого майбутнього на благо Батьківщини, а капелан частини отець Сергій Лівончук – Божого благословення, витримки, душевної рівноваги, віри у перемогу та наснаги до нелегкої військової служби.

Кращі військовослужбовці з нагоди свята були нагороджені грамотами та подяками. Святкового настрою присутнім додало музичне вітання у виконанні військовослужбовиці Діани Шевчук та оркестру військової частини.

Реклама Google

Джерело: Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк
Telegram Channel