Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Лучанин на тренувальному параді очолив колону ветеранів АТО/ООС (Фото. Відео)

Військовий з Луцька розповів, як відбувається підготовка до параду.

Фото з фейсбук-сторінки Костянтина БАЙЧУКА.

Лучанин на тренувальному параді очолив колону ветеранів АТО/ООС (Фото. Відео)

Голова Волинської ГО бойових дій в АТО та ветеранів військової служби «Захисник» Костянтин Байчук мав честь бути майже три тижні ТВО командира парадного розрахунку поки відбувалось злагодження

У столиці тривають репетиції параду до 30-ї річниці Дня Незалежності України та підготовка до нього. Відкриє урочистий парад парадний розрахунок ветеранів АТО/ООС. 

Військовий з Луцька Костянтин Байчук розповів, що мав честь бути майже три тижні ТВО командира парадного розрахунку поки відбувалось злагодження. Але на параді по Хрещатику 24 серпня колону поведе інший військовослужбовець – справжній герой, танкіст, підполковник, комбриг.

За цим стоїть місяць підготовки, парадних розрахунків, кропітка робота по злагодженню великої кількості людей (серед яких хлопці і дівчата з Луцька) і техніки, які мають гарно пройти по Хрещатику.

«Парад як військовий ритуал є найскладнішою формою синхронізації руху великої кількості особового складу та техніки. Основним об'єднуючим матеріалом військового параду є марш з його підкресленою імперативністю, чітким пунктирним ритмом і незмінною розміреністю темпу, що утримується диригентом військового оркестру упродовж виконання усього ритуалу», - зазначає Костянтин Байчук.

 

 За його словами, українців очікує гарне дійство. «За цим стоїть місяць підготовки, парадних розрахунків, кропітка робота по злагодженню великої кількості людей (серед яких хлопці і дівчата з Луцька) і техніки, які мають гарно пройти по Хрещатику.

 

 

 

Ми вставали о 3 ночі, поснідавши сідали в машини і їхали до Києва на репетиції. Перші з них відбувалися на площі заводу Антонова, а  днями вже провели її на Хрещатику. Військових очікує ще одна – генеральна репетиція.

 

Читайте також у нас: «На псячей мове не общаюсь»: олімпійський призер зі Львова показав свою натуру».

 До слова, інтернет облетіли цікаві кадри, які були відзняті у середу ввечері на Хрещатику. На них ми бачимо українських військових, які вже вертаються з репетиції параду і… відпускають душу: в такт своїм крокам вони співають «Путін ху*ло».

Реклама Google


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel