Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У дитсадку вихователька знімала золоті прикраси з малечі під час «тихої години»

Тривають слідчі дії.

Фото magadan.bezformata.com.

У дитсадку вихователька знімала золоті прикраси з малечі під час «тихої години»

У Маріуполі 37-річна помічниця вихователя в дитячому саду під час денного сну крала у дітей золоті прикраси і перепродавала їх

Батьки думали, що діти просто загубили свої речі і намагались їх шукати. Однак, коли стало відомо, що таких випадків кілька - звернулися до поліції.

Як повідомляє Depo.Донбас з посиланням на пресслужбу відомства, до справи взялися інспектори ювенальної превенції, слідчі і дізнавачі Маріупольського районного управління поліції.Вони відпрацювали всі версії і протягом доби встановили, хто причетний до крадіжки.  Наразі правоохоронці довели чотири факти крадіжки.

'ясувалося, що 37-річна помічниця вихователя, яка раніше вже була засуджена за скоєння майнових злочинів, знімала прикраси, поки діти спали, після чого, збувала золоті сережки і підвіски.

«З'ясувалося, що 37-річна помічниця вихователя, яка раніше вже була засуджена за скоєння майнових злочинів, знімала прикраси, поки діти спали, після чого, збувала золоті сережки і підвіски. В даний час жінці повідомлено про підозру у скоєнні чотирьох злочинів, передбачених ч. 1 і ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка)», - йдеться у повідомленні.

Санкція статті передбачає до п'яти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Читайте також: 23-річний хлопець помер у лікарні, бо йому не діагностували апендицит: хірургу оголосили про підозру.

Реклама Google

 

Telegram Channel