Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Катерина Осадча через добу після пологів вийшла в ефір

Ведуча показалася після пологів і похвалилася букетом від чоловіка.

Фото tabloid.pravda.com.

Катерина Осадча через добу після пологів вийшла в ефір

Ведуча розповіла, як почувається

Новоспечена мама усміхненою та з макіяжем спілкувалася з ведучими «Сніданку» з пологового. Катерина Осадча  розповіла, що почувається чудово, з немовлям теж все гаразд.

Нагадаємо, Катерина стала мамою утретє. Вона народила хлопчика. У шлюбі знаменитості з українським ведучим Юрієм Горбуновим – це друга дитина.

«Я чудово почуваюся, новонароджений теж чудово. Тато щасливий, тато з нашим сином Іваном вдома, тому що треба розподіляти обов'язки. Тому я з молодшим, тато з нашим спільним старшим», - поділилася Осадча.

Імені хлопчика Катерина поки не називала, оскільки вони з чоловіком Юрієм Горбуновим все ще обирають між декількома.

Осадча також повідомила, що засиджуватися у декреті довго не планує і розсекретила новий час виходу програми «Світське життя» на 1+1.

Тим часом Осадча також повідомила, що засиджуватися у декреті довго не планує і розсекретила новий час виходу програми «Світське життя» на 1+1.

Тож, за словами Катерини, творці «Світського» дослухалися до глядачів, які були засмучені пізнім виходом програми в ефір, і тепер проєкт виходитиме щонеділі о 18.30 на 1+1. Прем'єра нового сезону відбудеться 5 вересня.

 

Джерело: ТСН
Telegram Channel