Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Знедолена дітвора ловила щасливі миті на озері Світязь

Гарно провели час.

Фото-скрін з відео Благодійний Фонд "Добра Справа".

Знедолена дітвора ловила щасливі миті на озері Світязь

Вихованцям Дернівського дитячого будинку «Дім затишку» організували літній дитячий табір

Чотири дні відпочинку на березі Світязя з активними іграми, квестами, розвагами та спортом. Все це організували для дітей із Дернівського дитячого будинку «Дім затишку» представники громадської організації «Розвиток Мікрорайонів міста» і волонтери молодіжного простору Place for teens. Про це інформують на фейсбук-сторінці Благодійний Фонд «Добра Справа».

Малеча поселилася у База практик табору «Гарт» ВНУ імені Лесі Українки, на мальовничих берегах найбільшого в Україні оз. Світязь, де і продовжувала відпочинок. Адміністрація закладу зустріла дітей дуже тепло і впродовж всіх днів смачно частувала сніданками, обідами і вечерями.

Щоранку спортивна руханка, потім ігри на свіжому повітрі, малювання, відпочинок на пляжі, конкурси з призами, настільні ігри і перегляд мультфільмів.

Розважальна пограма для вихованців дитячого будинку була насиченою. Щоранку спортивна руханка, потім ігри на свіжому повітрі, малювання, відпочинок на пляжі, конкурси з призами, настільні ігри і перегляд мультфільмів.

Також для малечі засновник благодійного фонду «Добра справа» Андрій Лінник придбав дитячий боулінг, дартс, повітряні змії, ракетки для бадмінтону, водяні пістолети, скакалки, гімнастичні обручі і багато іншого.

На останній день відпочинку, всі діти отримали медалі за активність і з чудовим настроєм повернулися у дитячий будинок.

Реклама Google

Telegram Channel