Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Як Волинь відзначатиме День Незалежності

Незалежній Україні – 30!

Фото ІА Конкурент.

Як Волинь відзначатиме День Незалежності

Найбільше державне свято припало цьогоріч на вівторок

Цьогоріч Україна святкуватиме 30-річний ювілей з дня проголошення незалежності. Волинь долучається до відзначення визначного державного свята, організовуючи ряд урочистостей, культурно-масових, освітніх та спортивних заходів.

Реклама Google

Зокрема, в обласному центрі Волині, місті Луцьку, відбудуться основні урочисті заходи за участю керівництва області та міста, громадськості, молоді та духовенства.

23 серпня 2021 року на Київському майдані відбудеться церемонія підняття найбільшого в області Державного Прапора України.

Відзначення власне Дня незалежності України розпочнеться 24 серпня 2021 року покладанням квітів на меморіальному комплексі «Вічна слава» та продовжиться Маршом захисників України.

Усіх волинян кличуть долучитися до святкових та культурних заходів у своїх населених пунктах.

Опісля на Театральному майдані міста Луцька також відбудеться низка заходів з відзначення 30-річного ювілею незалежної України.

Церемонії підняття Державного Прапора України, урочистості з відзначення Дня незалежності, а також різноманітні культурно-масові заходи пройдуть у всіх районних центрах і територіальних громадах області.

Усіх волинян кличуть долучитися до святкових та культурних заходів у своїх населених пунктах.

Читайте також: У Горохові встановлять крісло Щастя, викуване із… 84 кінських підков

 

 

Джерело: Волинська ОДА.
Telegram Channel