Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Мама Героя і випускниця-розумниця підняли прапор України у місті на Волині (Фото)

З Днем Прапора, громадо!

Фото: Камінь-Каширська міська об'єднана територіальна громада.

Мама Героя і випускниця-розумниця підняли прапор України у місті на Волині (Фото)

Над Каменем-Каширським замайорів національний Прапор

23 серпня, у День Державного Прапора України, у центрі Камінь-Каширської громади відбулися урочистості з цієї нагоди. Спочатку на великому екрані демонстрували церемонію підняття Державного Знамена перед будівлею Парламенту у Києві за участю Президента України Володимира Зеленського. Опісля перейшли до власних урочистостей.

Кожен, хто бачить синьо-жовте знамено та тримає руку на серці, чуючи «Ще не вмерла України…» та відчуває гордість за свою Державу, є справжнім українцем.

Право підняти Державний Прапор України цього року надали: матері загиблого у зоні бойових дій Сергія Склезя – Катерині Федорівні Склезь, учаснику бойових дій на Сході України, волонтеру Вадиму Оксенюку, випускниці закладу загальної середньої освіти с.Підцир'я, яка отримала найвищий бал – 200 на зовнішньому незалежному оцінюванні з української мови і літератури, Олександрі Мацик.

 

 Міський голова Віктор Пась привітав присутніх з сьогоднішнім святом. Очільник громади наголосив на важливості шанування наших державних символів. «Кожен, хто бачить синьо-жовте знамено та тримає руку на серці, чуючи «Ще не вмерла України…» та відчуває гордість за свою Державу, є справжнім українцем», – зазначив Віктор Іванович.

 

 Наймолодші учасники святкування здивували патріотичним флешмобом.

Telegram Channel