Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Петро Порошенко до Зеленського: не намагайтеся нас зупинити вашою зеленою шмарклею

«Ми тут всі – за Україну. Ми святкуємо своє свято, бо ми дуже її любимо».

Фото Європейська солідарність.

Петро Порошенко до Зеленського: не намагайтеся нас зупинити вашою зеленою шмарклею

П’ятий Президент, лідер партії «Європейської Солідарності» Петро Порошенко одразу після участі у Марші патріотів виступив перед прихильниками на Співочому полі. Він подякував патріотам за потужний Марш захисників України і, зокрема, звернувся до Володимира Зеленського

«Не хотів цього говорити, але вимушений сказати. Володимире Олександровичу, я розумію – страшно. Я розумію, що ви волонтерів, військових, справжніх патріотів боїтеся більше, ніж Путіна. Не намагайтеся нас зупинити вашою зеленою шмарклею. У вас нічого не вийде, хоча зараз ви сховали цих негідників на Банковій», – сказав Порошенко.

Для нас це свято, бо ми його вибороли, відстояли. І ви не уявляєте, що було б з вами, якби ви зіткнулися з такими труднощами, як наша країна зіткнулася в 2014-2015-му.

«Володимире Олександровичу, не бійтеся Порошенка. Не бійтеся цих десятків тисяч людей, які сьогодні зібралися тут для того, щоб відсвяткувати ювілей Незалежності. Для нас це свято, бо ми його вибороли, відстояли. І ви не уявляєте, що було б з вами, якби ви зіткнулися з такими труднощами, як наша країна зіткнулася в 2014-2015-му», – наголосив Порошенко.

«Ми тут всі – за Україну. Ми святкуємо своє свято, бо ми дуже її любимо. Ми повернемо останній клаптик української землі, хоч на Донбасі, хоч в Криму.  Ми знову мобілізуємо весь світ навколо України, і буде історія успіху, яку зробить фантастичний український народ», – переконаний лідер «Європейської Солідарності».

Читайте також: Шантаж спрацював? Стало відомо, чому Онуфрій прийшов на спільний молебень і парад.

Зазначимо, що сьогодні провокатор кинув зеленкою в Петра Порошенка. Інцидент трапився під час вшанування Героїв Небесної Сотні, яке відбувалося разом з родиною загиблого морпіха Ярослава Журавля. «Російські і провладні телеграм-канали повідомили про це одночасно – буквально через хвилину після того, як це сталося. Зафіксоване нами відео свідчить, що поліція повела провокатора на вулицю Банкову і там сховала», – йдеться у повідомленні пресслужби «ЄС».

Джерело: Європейська солідарність.
Telegram Channel