Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

Катерина Бужинська та Вахтанг Кікабідзе привітали Україну з 30-річчям Незалежності (Відео)

Під час урочистостей з нагоди Дня Незалежності Президент України Володимир Зеленський нагородив орденом Ярослава Мудрого п'ятого ступеня грузинського співака і актора Вахтанга Кікабідзе

Українська артистка Катерина Бужинська і легендарний грузинський співак Вахтанг Кікабідзе записали спільне відео на честь ювілею Незалежності України.

Відео з'явилося на сторінці Катерини в Instagram. Обидві зірки тримали в руках жовто-блакитний прапор і вітали Україну.

Україно, з 30-річчям Незалежності ми вітаємо тебе з Грузії, з Батумі. Хай живе вільна Україна! Слава Україні! – сказали артисти.

Катерина Бужинська зустрілася в Вахтангом Кікабідзе на її дні народження, яке вона відзначала в Грузії.

- Вирішили скористатися моментом і записати поздоровлення всім українцям з майбутнім Днем Незалежності. До слова, Вахтанг Костянтинович попросив подарувати йому український прапор, що я з радістю і зробила, - розповіла співачка.

До речі, останній тиждень для Катерини ознаменувалася не тільки зустріччю із легендарним Вахтангом Кікабідзе, але і нагородою орденом «Хрест пошани» за «Віру, вірність Україні». Це знакова нагорода, якої удостоюються публічні люди за внесок у розвиток української культури. Незважаючи на те, що Катерину Бужинську не запросили брати участь в святковому концерті до Дня Незалежності під керівництвом режисера Каті Царик, в ці дати в артистки відбувалися три концерти поспіль — 22, 23 і 24 серпня в різних містах України.

А під час урочистостей з нагоди Дня Незалежності Президент України Володимир Зеленський нагородив орденом Ярослава Мудрого п'ятого ступеня грузинського співака і актора Вахтанга Кікабідзе. 

Telegram Channel