Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Маленькі волиняни створили майже 200-метровий рушник і встановили рекорд України

Молодці!

Фото з фейсбук-сторінки Віталія Іваницького.

Маленькі волиняни створили майже 200-метровий рушник і встановили рекорд України

Офіційний представник і експерт Національного проекту «Книга рекордів України», Віталій Іваницький зафіксувати Всеукраїнський рекорд, який було встановлено у розважального комплексі «Промінь»

У день 4-ї річниці створення цього розважального комплексу, 625 дітей, разом з батьками, створили найдовший на папері український рушник, який складався з різних індивідуальних візерунків намальованих на листках формату А4. Його довжина становила - 187м 50 см. Про це повідомив у фейсбуці представник Національного проєкту «Книга рекордів України» Віталій Іваницький.

 

 У вітальному слові з нагоди цієї події, директор розважального комплексу «Промінь» Костянтин МАГЕРА, щиро привітав усіх з подвійним святом і висловив сподівання, що цей рекорд стане своєрідним стимулом для створення подальших хороших справ на майбутні роки у нашій Незалежній Україні.

Його довжина становила - 187 м 50 см.

«Від імені Волинського представництва Національного проєкту «Книга рекордів України», щиро вітаю розважальний центр «ПРОМІНЬ» і місто ЛУЦЬК з цим досягненням, яке увійшло в історію нашої славної України!

 

 Сердечно вітаю усіх із знаменною подією в житті УКРАЇНИ - 30-ю річницею Незалежності! Добра, миру, злагоди, і добробуту усім нам! З Богом!» - зазначив Віталій Іваницький.

Реклама Google

Telegram Channel