Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У лісі, де вбили Гонгадзе, зґвалтували 16-річну дівчину

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

У лісі, де вбили Гонгадзе, зґвалтували 16-річну дівчину

З підозрюваним неповнолітня була знайома раніше

У місті Тараща Київської області зґвалтували 16-річну дівчину. З підозрюваним неповнолітня була знайома раніше.

Про це ТСН.ua повідомили у Відділі комунікації ГУ Нацполіції у Київській області.

«Ця подія, за нашими даними, сталася у Таращі. Вже проводимо розслідування. Відомості про кримінальне правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Усі учасники встановлені та надають покази з приводу своїх версій та обставин події. Призначено відповідні судові експертизи, а також вживаються заходи, спрямовані на встановлення причин та умов, які сприяли обставинам зазначеної події та її наслідкам», - розповіла нам начальниця відділу комунікації поліції Київської області Ірина Прянішнікова.

Зловмисник заїхав ще за трьома дітьми віком біля десяти років та купив в магазині пляшку горілки. 

Співробітникам поліції дівчина сказала, що двоє чоловіків посадили її в автівку та повезли у невідомому напрямку. Другий чоловік вийшов дорогою.

Водночас джерела ТСН.ua зазначають, що, за попередніми даними, дівчинка сама погодилась сісти в машину, оскільки з підозрюваним вже була знайома раніше.

Далі зловмисник заїхав ще за трьома дітьми віком біля десяти років та купив в магазині пляшку горілки. Вони приїхали на ставок, де чоловік почав поїти дітей горілкою. Потім десятирічних хлопчиків він завіз додому. Згодом, звернувши до лісу, чоловік зґвалтував 16-річну дівчину в безлюдному місці. 

Нагадаємо, що Таращанський ліс отримав світову популярність після того, як у 2000 році тут був убитий і обезголовлений журналіст Георгій Гонгадзе. Через 20 років це вбивство залишається найбільшим злочином в історії незалежної України.

Читайте також: Чоловік виштовхав з балкону жінку на очах у перехожої: потерпіла розбилася на смерть (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel