Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Зеленський нагородив орденом поплічника Януковича, який називав учасників Революції Гідності «терористами»

Немає слів...

Фото ТСН.

Зеленський нагородив орденом поплічника Януковича, який називав учасників Революції Гідності «терористами»

Йдеться про одіозного Анатолія Федорука – міського голову Бучі з 1998 року

Президент Володимир Зеленський нагородив орденом «За заслуги» ІІ ступеня Анатолія Федорука – міського голову Бучі з 1998 року, який підтримав Януковича та називав майданівців «терористами». 

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на Рух «ЧЕСНО».

У «ЧЕСНО» нагадали, що Федорук незмінно очолює Бучу з 1998 року. У 2014 році він підтримав тодішнього президента Віктора Януковича та виступив проти Майдану. Тоді ж він називав учасників Революції «терористами». 

У 2014 році він підтримав тодішнього президента Віктора Януковича та виступив проти Майдану. Тоді ж він називав учасників Революції «терористами». 

Українські правоохоронці звинувачують міського голову у незаконному розподілі землі. І хоча суд призначав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, політик все ж повернувся у мерське крісло. Судові ж засідання у справі відтерміновуються. 

Вкотре переобрався на посаду Федорук у 2020 році. Балотувався він від партії «Слуга народу». У 2015 році він йшов на вибори як самовисуванець. Але на виборах підтримав партію «Нові обличчя», обранці якої допомогли сформувати йому підконтрольну більшість у міській раді. 

У 2014 році Федорук пробував сили на виборах до Верховної Ради, проте програв. У 2010 році обраний на посаду мера він був як кандидат від «Партії регіонів». 

Реклама Google

Читайте також: Після нападу на Порошенка посольство США засудило прояви насильства до опонентів в Україні.

Telegram Channel