Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У ще одному селі на Волині урочисто відкрили нову амбулаторію із усім необхідним обладнанням (Фото)

Медицина стане якіснішою.

Фото з фейсбук-сторінки Григорія НЕДОПАДА.

У ще одному селі на Волині урочисто відкрили нову амбулаторію із усім необхідним обладнанням (Фото)

Тепер медзаклад у селі Пульмо відповідає сучасним вимогам якості: тут тепло, світло, просторо і комфортно як для пацієнтів, так і для медиків. Разом з приміщенням оновили і медобладнання, придбано також новенький автомобіль

Раніше амбулаторія загальної практики сімейної медицини перебувала в настільки критичному стані, що її фактично довелося відбудовувати заново. Але тепер результат забезпечить комфортні умови обслуговування для сільської громади чисельністю у понад тисячу мешканців, йдеться на фейсбук-сторінці Григорія Недопада.

І найголовніше – тут цілковито укомплектований штат медпрацівників.

І найголовніше – тут цілковито укомплектований штат медпрацівників. Зробити сільську медицину доступною і якісною – це сьогодні пріоритет влади. Оглянувши цю нову медустанову, вважаю результат успішним і своєчасним, бо цей край ще й туристично-курортний. До послуг місцевої громади та її гостей і новітнє обладнання, і новий автомобіль для обслуговування викликів, і свіжоасфальтована дорога, і фаховий персонал. Бажаю усім міцного здоров’я, і щоб амбулаторія працювала переважно на профілактику.

 
 
 

Реклама Google

Telegram Channel