Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Чекають з любов’ю і нетерпінням: луцька митниця сьогодні запрошує підприємців «обговорити проблеми»

Керівники домовилися «наводити лад».

Фото: Волинської митниці.

Чекають з любов’ю і нетерпінням: луцька митниця сьогодні запрошує підприємців «обговорити проблеми»

Новий очільник митниці приступив на посаду і ініціює діалог

Голова Волинської обласної ради Григорій Недопад та керівник Волинської митниці Артем Гузь провели ділову зустріч.

Вітаючи очільника Волинської митниці з новим призначенням, Григорій Недопад зазначив, що обласна рада неабияк зацікавлена у тому, щоб митні органи у прикордонній області працювали прозоро та ефективно, наповнюючи як державний, так і місцеві бюджети. «У нас великі очікування, що у цій сфері нарешті буде лад. Зі свого боку ми докладаємо багато зусиль для розвитку інфраструктури краю, в тому числі і прикордонної. Тому, якщо потрібна якась допомога чи сприяння з боку депутатського корпусу, ми готові до конструктивної співпраці», - зауважив голова облради.

Любі наші Суб‘єкти ЗЕД, ФОПи, декларанти, у зв‘язку із складною ситуацією в країні і світі, всіх щиро запрошуємо 27.08.2021 на зустріч із керівництвом митного поста «Луцьк», де обговоримо проблеми, шляхи вирішення і вислухаємо Ваші пропозиції. Зустріч відбудеться об 11:00 в залі заводу «Модерн-експо». Чекаємо з любов‘ю і нетерпінням.

Натомість начальник Волинської митниці Артем Гузь запевнив, що пріоритетом в його діяльності є кілька напрямків, зокрема, реформування служби, розбудова митних постів та залучення до обслуговування на Волинській митниці бізнесу, який працює прозоро. «Ми вже провели ряд переговорів з лідерами ринку. Суб’єктам значно економічно вигідніше обслуговуватися не у Києві, а на волинському митному терміналі. Тому цю роботу ми будемо активно просувати і надалі. Зазначу, що лише за перший місяць роботи мені вдалося збільшити надходження митних платежів на 300 мільйонів гривень. Мета – до кінця року вийти на щомісячний обсяг не менше 2 мільярдів гривень», - поділився планами очільник митниці.

Принагідно Артем Гузь попрохав у голови облради сприяння у вирішенні питання транспортного сполучення у напрямку Ковель-Ягодин-Римачі. Близько 300 співробітників митниці щодня змушені доїздити на службу з Ковеля та Любомля, а до Ягодина та Римачів практично немає рейсових автобусів.

Своєю чергою Григорій Недопад поінформував керівника Волинської митниці про можливість комунікувати з головами громад також і через Координаційну раду органів місцевого самоврядування.

А сьогодні на Волинській митниці планують зустрітися із представниками бізнесу.

«Любі наші Суб‘єкти ЗЕД, ФОПи, декларанти, у зв‘язку із складною ситуацією в країні і світі, всіх щиро запрошуємо 27.08.2021 на зустріч із керівництвом митного поста «Луцьк», де обговоримо проблеми, шляхи вирішення і вислухаємо Ваші пропозиції. Зустріч відбудеться об 11:00 в залі заводу «Модерн-експо». Чекаємо з любов‘ю і нетерпінням».

Telegram Channel