Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Шахта №10 «Нововолинська»: оптимізму нема, але надія жевріє

Директор ДП "Дирекції по будівництву об’єктів" Едуард Кукуяшний долучився до вітань шахтарів.

Фото: "Шахтарі Волині".

Шахта №10 «Нововолинська»: оптимізму нема, але надія жевріє

На недобудованій шахті №10 «Нововолинська» відбулися урочистості з нагоди професійного свята гірників, яке відзначатимуть у наступну неділю.  

Працівників ДП «Дирекція по будівництву об’єктів» (зараз так називається підприємство) вітали голова первинної профспілкової організації  В’ячеслав Спиридонов, перший заступник голови Володимир – Волинської райдержадміністрації Віктор Сапожніков, голова Поромівської територіальної громади Олег Савчук, директор Едуард Кукуяшний. Його заступники – Оксана Гочачко та Костянтин Касянчук - отримали відзнаки «Шахтарська слава» ІІІ ступеня.   Ряд інших працівників було нагородили грамотами, подяками та грошовими преміями.

Коли ж і хто приступить до останнього етапу зведення підземки й запустить в експлуатацію першу чергу – поки що невідомо. Але гірники вірять, що, можливо, українське вугілля стане затребуваним і держава вирішить добудувати єдину за часи незалежності України шахту.

Як відомо, шахта №10 «Нововолинська» будується вже більше тридцяти років. В останні з них перестали вести прохідку, відбулося велике скорочення. Фактично, завершення об’єкта припинилося. А сто чоловік, які залишилися, ведуть незначні ремонтні роботи й утримують шахту в безаварійному стані. Подібна ситуація передбачається і в наступному році. Коли ж і хто приступить до останнього етапу зведення підземки й запустить в експлуатацію першу чергу – поки що невідомо. Але гірники вірять, що, можливо, українське вугілля стане затребуваним і держава вирішить добудувати єдину за часи незалежності України шахту.

Читайте також: Шахта №10 «Нововолинська» знову з новим керівником.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel