Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У середмісті Луцька електросамокатчиця збила чотирирічну дитину (Відео)

Немає слів...

Фото konkurent.ua

У середмісті Луцька електросамокатчиця збила чотирирічну дитину (Відео)

Постраждалу дівчинку шпиталізовано

У Луцьку біля ЦУМу на вулиці Винниченка дівчина на електросамокаті збила чотирирічну дитину. Транспортний засіб виявився технічно несправним.

Про це повідомляє кореспондент ІА «Конкурент» з місця події.

Інцидент трапився близько 17:30 у п'ятницю, 27 серпня. За словами очевидців, дівчина встигла лише рушити, як відразу ж втратила управління самокатом. Він зірвався з місця і збив чотирирічну дівчинку. Дитина отримала розсічення губи, її госпіталізували, адже були підозри й на інші травми. На місці події працює патрульна поліція.

Дитина отримала розсічення губи, її госпіталізували, адже були підозри й на інші травми. На місці події працює патрульна поліція.

Як повідомив один із очевидців аварії, електросамокат, очевидно, перебуває у несправному технічному стані. Зокрема, зламаною виявилися ручка газу, тож дівчина не могла регулювати швидкість та не очікувала, що самокат так різко зірветься з місця. Окрім того у самокаті відсутній стоп-сигнал.

«Відповідальність, в першу чергу, має нести власник, який допустив до експлуатації несправного самоката. Також відповідальність має нести міська рада, яка не подбала про спеціальні доріжки чи майданчики для катання», – вважає свідок події, який відмовився назвати своє ім’я.

Нагадаємо, страхування життя користувача самокатів, як і страхування самих транспортних засобів, входить у вартість поїздки. Також застрахована відповідальність користувача перед третіми особами.

Читайте також: Волинь готується до Міжнародної ночі кажанів.

Telegram Channel