Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Навіщо на Волинь прибув представник ОБСЄ (Фото)

Мета візиту полягала в моніторингу безпекової ситуації в регіонах.

Фото зі сайту: Підгайцівська громада.

Навіщо на Волинь прибув представник ОБСЄ (Фото)

Спостерігач моніторингової місії Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) Пітер Торок відвідав Підгайцівську ТГ

27 серпня відбулась робоча зустріч заступника сільського голови Олександра Бляшука зі спостерігачем моніторингової місії Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) Пітером Тороком.

 

Мета візиту полягала в моніторингу безпекової ситуації на місцях, політичної динаміки, досягнень в процесі реформи децентралізації.

Обговорили наповненість місцевого бюджету, чисельність певних груп населення, зокрема внутрішньо переміщених осіб, учасників АТО.

Учасники зустрічі обмінялися думками щодо особливостей місцевого самоврядування порівняно зі столичним регіоном. Особливу увагу звернули на проблему забезпечення громади додатковими поліцейськими офіцерами та стан злочинності в межах сіл Підгайцівської сільської ради, стан впровадження системи відео нагляду в Громаді. Також обговорили наповненість місцевого бюджету, чисельність певних груп населення, зокрема внутрішньо переміщених осіб, учасників АТО.

Реклама Google

Джерело: Підгайцівська громада
Telegram Channel