Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Втік на Опелі: поліція встановлює особу, що на очах дітей вбила качку у центральному парку Луцька (Відео 18+)

Жорстокість має бути покарана!

Фото: ІА Конкурент.

Втік на Опелі: поліція встановлює особу, що на очах дітей вбила качку у центральному парку Луцька (Відео 18+)

Луцьке районне управління поліції взялося за справу та шукають зловмисника

У ЗМІ співробітники поліції виявили інформацію про те, що невідомий чоловік закидав камінням качку в річці в центральному парку Луцька.

Інформуємо, що до поліції справді вчора надходило повідомлення від неповнолітнього про те, що невідома особа жбурляла каміння в качку, від чого птаха загинула.

Нині вживаються заходи, щоб встановити його особу, після чого буде прийнято процесуальне рішення в межах законодавства.

На місце виїжджав наряд поліції, однак на той момент чоловік, який кидав каміння, вже зник в невідомому напрямку.

Нині вживаються заходи, щоб встановити його особу, після чого буде прийнято процесуальне рішення в межах законодавства. Для цього також буде вилучено відео з камер спостереження центру безпеки м. Луцька.

Читайте також: У центральному парку Луцька чоловік на очах в дітей забив камінням качку

Тим часом, Департамент муніципальної варти Луцька оприлюднив відео, на якому видно обличчя зловмисника та автомобіль, на якому він поїхав.

«26 серпня о 16:46 год на телефон гарячої лінії ГШР департаменту муніципальної варти Луцької міської ради надійшло звернення, що у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки невідомий чоловік кидає каміння у качок, що згодом спричинило смерть одної з них. Особливої цинічності та жорстокості додає те, що він це зробив у присутності малолітніх осіб, а з цим чоловіком була дівчина, яка його не зупинила.

Та завдяки камерам відеоспостереження вдалося зафіксувати обличчя молодика, який своїми діями спричинив загибель качки.

Відповідно диспетчером Центру безпеки міста Луцьк було негайно направлено інспектора, а також повідомлено поліцію листом.

Встановлено, що о 16:51 чоловік втік з парку, сівши в автомобіль Opel д.н.з. АС7451АВ. Та завдяки камерам відеоспостереження вдалося зафіксувати обличчя молодика, який своїми діями спричинив загибель качки. Всі відеоматеріали, на яких зафіксовано особу ймовірно причетну до злочину, передбаченого ч. 1 ст. 299 ККУ та ч. 2 ст. 299 ККУ, передано працівникам поліції для притягнення винних до відповідальності згідно чинного законодавства»

Реклама Google

Джерело: Луцьке районне управління поліції.
Telegram Channel