Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Сьогодні в Україні відбудеться парад сексменшин

Під таким прапором зберуться предтавники ЛГБТ-спільноти.

Фото УНН.

Сьогодні в Україні відбудеться парад сексменшин

ЛГБТ-марш пройде в Одесі

Сьогодні запланована хода на підтримку ЛГБТ-суспільства «Одеса Прайд 2021». Про це повідомили на Facebook організатори заходу, передає УНН.

Існує ймовірність насильства поблизу мітингів, оскільки вони привернули значну негативну увагу екстремістських груп в Інтернеті.

«Головна подія Сьомого фестивалю квір-культури «Одеса Прайд 2021» Прайд Хода відбудеться в суботу, 28 серпня», - наголосили організатори.

Зазначається, що попри численні погрози від противників проведення Ходи, організатори та представники Національної поліції України провели конструктивний діалог, та досягли компромісного рішення щодо безпечного маршруту Ходи.

«Жити вільно, жити без страху» — слоган цьогорічного прайда. І ми запрошуємо всіх, хто хоче будувати суспільство без насильства і ненависті, кого турбують питання особистої безпеки і безправ'я людини в Україні, долучитися до нашої Ходи», - додали в організації.

Посольство Сполучених Штатів в Україні випустило попередження для безпеки громадян США у зв'язку з проведенням ЛГБТ-прайдів в Одесі, Харкові та Києві.

Відомство зазначило, що існує ймовірність насильства поблизу мітингів, оскільки вони привернули значну негативну увагу екстремістських груп в Інтернеті.

Читайте також: У Рівному в фонтані спить дівчина в золотистому комбінезоні.

Реклама Google

Telegram Channel