Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Розповіли про доблесний шлях волинського прикордонника, який отримав 3-кімнатну квартиру

«Я дуже радий такому подарунку. Ми з сім'єю довго перебували у черзі на отримання житла і дуже сподівалися, що його все ж таки отримаємо».

Фото Державна прикордонна служба.

Розповіли про доблесний шлях волинського прикордонника, який отримав 3-кімнатну квартиру

Нагадаємо, сертифікат та ключі від довгоочікуваного житла майстру-сержанту Сергію Леухіну вручив голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко

Володимира Зеленського з нагоди 30-річчя Незалежності України, як учасник АТО/ООС, пише ДПС України.

 

 Сергій присвятив військовій справі майже 24 роки. Прикордонник виконував обов'язки в різних підрозділах на східних рубежах нашої держави. У 2014 році, з початку збройної агресії Росії на Донбасі, він був у складі мобільної прикордонної застави «Амвросіївка» Донецького прикордонного загону. Згодом Сергій відправився для проходження служби на Волинь. Вже з Луцького прикордонного загону у 2016 році знову потрапив в зону АТО/ООС, де впродовж року виконував завдання із забезпечення територіальної цілісності та недоторканості нашої країни.

Вже з Луцького прикордонного загону у 2016 році знову потрапив в зону АТО/ООС, де впродовж року виконував завдання із забезпечення територіальної цілісності та недоторканості нашої країни.

На цей час Сергій Леухін є військовослужбовцем відділу «Самари» Волинського загону та несе службу на українсько-білоруській ділянці кордону. Разом із дружиною виховують двох доньок і зовсім скоро будуть допомагати старшій у вихованні онучки. Уже кілька років Сергій з родиною перебуває у черзі на отримання житла, як учасник АТО. Крім того, сім'я Леухіних вважається внутрішньо переміщеною.

І от цьогоріч прикордоннику пощастило за Програмою забезпечення житлом учасників бойових дій АТО/ООС та членів їх сімей отримати омріяне помешкання.

Читайте також: Україна відзначає День пам'яті захисників​.

«Мене переповнюють емоції. Я дуже радий такому подарунку. Ми з сім'єю довго перебували у черзі на отримання житла і дуже сподівалися, що його все ж таки отримаємо. За кілька днів до вручення сертифікату мені зателефонували й сказали, що для мене буде придбана квартира. І ось я власник 3-кімнатної квартири в смт Ратно», - поділився враженнями прикордонник Сергій Леухін. 

Telegram Channel