Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Як покарали 30-річного волинянина за смертельну ДТП

У результаті аварії загинув 64-річний пасажир.

Фото пресслужби Волинської обласної прокуратури.

Як покарали 30-річного волинянина за смертельну ДТП

За наполегливої позиції прокурорів галузевого відділу Волинської обласної прокуратури 30-річному жителю селища Цумань, визнаному винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого (ч.2 ст. 286 КК України), Ківерцівський районний суд призначив покарання у виді семи років позбавлення волі із позбавленням на три роки права керування транспортними засобами

Нетверезий молодик на дорозі в рідному селищі увечері 23 жовтня 2020 року не впорався з керуванням автомобілем марки «Форд Транзит», виїхав на узбіччя, де зіткнувся з електроопорою і перекинувся.

У результаті ДТП 64-річний пасажир авто загинув.

Реклама Google

Водій не визнав своєї винуватості у тому, що сталося, її було доведено зібраними у ході досудового розслідування доказами і наступних сім років він перебуватиме за ґратами.

Попри те, що водій не визнав своєї винуватості у тому, що сталося, її було доведено зібраними у ході досудового розслідування доказами і наступних сім років він перебуватиме за ґратами.

Нагадаємо, смертельно поранений таксист ще встиг зайти в приміщення і сказати, що в нього стріляли.

За рішенням суду із винуватця ДТП також буде стягнуто 414 тисяч гривень завданої потерпілим моральної та матеріальної шкоди.

Джерело: Пресслужба Волинської обласної прокуратури.
Telegram Channel