Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Вінчання на стадіоні: молодята влаштували обряд таїнства не у храмі, а на футбольній арені (Фото, Відео)

І таке буває.

Фото: ТСН.

Вінчання на стадіоні: молодята влаштували обряд таїнства не у храмі, а на футбольній арені (Фото, Відео)

Утім, владика, який здійснював обряд, чекає на молодят ще й у храмі

У Києві молодята вирішили влаштувати обряд таїнства не у храмі, а на футбольній арені. Нареченого та наречену священник чекав просто посеред НСК «Олімпійський». Як це виглядало, йдеться у сюжеті «ТСН. Ранок« за 30 серпня.

Попри рясний дощ центральний стадіон країни сяяв прожекторами. Але на футбольний матч, звичний для цих трибун, цього дня тут ніхто й не чекає.

Міхель - громадянин Німеччини, і є затятим футбольним фаном. Звідси й ідея вінчання саме на стадіоні.

У самому центрі поля кілька людей і стіл. На ньому - Біблія, ікони та обручки. А з авто виходить чоловік із зав'язаними очима. Це наречений, якому кохана обіцяла сюрприз.

Шлюбне вінчання є насправді таїнством, що звичне для церковних стін. Нині літургія Божа лунає на полі. Та наречені й свідки не вагаються жодної миті - для них усе насправді щиро і серйозно.

«Чоловік і досі в шоці. Це мало бути просто звичайне побачення. Він не очікував цього», - каже наречена Марина.

Міхель - громадянин Німеччини, і є затятим футбольним фаном. Звідси й ідея вінчання саме на стадіоні.

«Це було дуже неочікувано, я не знав, що таке можливо, вінчатися на стадіоні. Але я дуже радий, що ми повінчалися перед Богом, навіть не зважаючи на обставини. І вірю, що це вінчання один раз і назавжди», - каже наречений Міхель.

Утім, владика, який здійснював обряд, чекає на молодят ще й у храмі.

«Я розумію, це надзвичайна подія, і для мене також. Але все, що стосується таїнства, воно буде звершуватися тільки у храмі. Думаю, найближчим часом ми повноцінно таїнство вінчання звершимо у нашому Спасо-Преображенському соборі», - наголосив митрополит Переяславський та Вишневський Олександр Драбинко.

Молодята запрошення до церкви прийняли. А поки - пішли у танок під звуки музики з колонок найгучнішої й найбільшої футбольної арени України.

Читайте також: Пішли на романтичний пікнік: 20-річну студентку до смерті загризли собаки.

Telegram Channel