Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Життя в умовах пандемії: новий погляд

Локдаун пов'язаний з носінням маски, ретельно миттям і дезінфекцією рук, а також дотриманням соціальної дистанції.

Фото dom4m.com.ua.

Життя в умовах пандемії: новий погляд

Події осені 2019 року змусили здригнутися все людство

З'явився в Китаї коронавірус, який в короткий час поширився по всій планеті. Пандемія охопила всі регіони, країни і континенти. Уряди різних держав оголосили на своїй території локдаун, що означає обмеження в переміщеннях людей через певні ризики для них самих. Ці заборони розраховані на зниження числа заражень під час чергової хвилі пандемії.

Локдаун пов'язаний з носінням маски, ретельним миттям і дезінфекцією рук, а також дотриманням соціальної дистанції. Встановлено заборони на проведення масових заходів, закриті ринки та місця громадського харчування, обмежена робота продуктових магазинів. Співробітники багатьох компаній переведені на віддалену роботу, а частина підприємств і зовсім закриті. У багатьох країнах введена комендантська година.
Проживання в багатоквартирних будинках збільшує ризик зараження і небезпека поширення вірусу. Інша справа, приватний будинок. Тут частина правил виконати значно легше, а деякі і зовсім втратили сенс:

  • просторі приміщення забезпечують можливість дотримання соціальної дистанції;

  • наявність окремої кімнати для кожного члена сім'ї і декількох санвузлів дозволяє без проблем подолати режим самоізоляції;

  • масковий режим в приватному будинку може бути скасований, особливо якщо всі мешканці пройшли вакцинацію;

  • відвідування парку компенсуються можливістю прогулянок на присадибній ділянці, де можна активно відпочивати, займатися спортом, активний відпочинок або просто релаксувати, сидячи в кріслі-гойдалці;

  • замість ресторану або клубу, вечірку для друзів і родичів можна організувати вдома, при цьому вишукані страви доставка привезе з кращого ресторану безпосередньо за адресою;

  • смачний шашлик на свіжому повітрі в колі сім'ї прикрасить будь-який вік-енд.

Важливо, що в приватному будинку завжди знайдеться місце для хобі - будь то столярної справи або живопису. В умовах карантину улюблене захоплення може стати додатковим, якщо не основним, джерелом доходу.

Зваживши всі за і проти і оцінивши перспективи, люди зважуються на будівництво власного будинку. У минулому році багато хто придбав проєктну документацію, а деякі вже почали зведення стін. В умовах пандемії інтерес проявляють до недорогого, але сучасного і просторого житла. В основному площа котеджів незалежно від поверховості варіює в діапазоні в 200 і більше квадратних метрів.

Джерело: https://dom4m.com.ua/


 

Telegram Channel