Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Чиновник з Києва проінспектував, як будуються дороги до Шацьких озер

У курортну місцину цього року відремонтували 49 кілометрів доріг.

Фото Служба автомобільних доріг Волинської області.

Чиновник з Києва проінспектував, як будуються дороги до Шацьких озер

У Волинській області за програмою «Велике будівництво» у цьому році ремонтується низка доріг до основної туристичної принади краю – озера Світязь та Шацького національного природного парку. Мова йде про автошляхи Т-03-02, Т-03-06, Т-03-01

Про це повідомляють в Службі автомобільних доріг Волинської області

На сьогодні відремонтовано 48,7 км цих територіальних автошляхів. Відновлені дороги Т-03-02 та Т-03-06 вже оцінили чимало українців та іноземців, які в останній місяць літа мандрували мальовничими місцями шацького краю.

 

 30 серпня проінспектували головні туристичні маршрути Волині заступник Голови Укравтодору Андрій Івко, заступник голови Волинської облдержадміністрації Ігор Чуліпа, представники органів місцевої влади та самоврядування Ковельського району і Шацької територіальної громади.

Амбітний план 2021 року – відновити понад 195 км автомобільних доріг державного значення у Волинській області.

 

 Про які саме ділянки йдеться?

= Відремонтовано 26 км Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир-Волинський – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин – /М-06/ від села Піща до села Положеве (підрядник ТОВ «ПБС»).

= Оновлено на всій протяжності – 22,5 км – дорогу Т-03-06 /Т-03-02/ – Шацьк – Вілиця – Прип'ять – Любохини – /Т-03-08/ від селища Шацьк до села Любохини (підрядник ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс»).

= Ще на майже 10-кілометровій ділянці Положеве – Згорани дороги Т-03-02 приступили до влаштування вирівнюючого шару з асфальту.

= На ремонт наступного відрізка цього автошляху від с.Згорани до м.Любомль, протяжністю 9,5 км, проводиться тендер.

= Ремонтується нині і дорога Т-03-01 Залісся – /Т-03-02/, що пролягає вздовж північної сторони перлини Шацьких озер – озера Світязь. На ділянці Пульмо – Гряда, протяжністю 5,6 км, укладено перший шар асфальту. Тож незабаром можна буде протестувати і ці відновлені ділянки шляхів.

 

 Читайте також: Сьогодні у Луцьку розпочинають ремонт проспекту Собоності.

Амбітний план 2021 року – відновити понад 195 км автомобільних доріг державного значення у Волинській області.

Реклама Google

Telegram Channel