Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Як в одній з луцьких шкіл минуло свято першого дзвоника (Фото)

Свято першого дзвоника у 10-й школі.

Фото Луцькради.

Як в одній з луцьких шкіл минуло свято першого дзвоника (Фото)

У НВК №10 продзвенів перший дзвоник

Сьогодні у школах відбулися урочистості з нагоди Дня знань. Після літніх канікул діти знову повертаються за шкільні парти, щоб розпочати навчальний рік, який неодмінно буде сповнений нових та цікавих подій. Це особливе свято для тих, хто цього року йде до першого класу, і тих, хто переступить поріг рідної школи востаннє. Слова вдячності звучать для педагогів, які виховують справжніх патріотів нашої держави, допомагають отримати знання та вкладають у своїх учнів частинку серця.

Слова вдячності звучать для педагогів, які виховують справжніх патріотів нашої держави, допомагають отримати знання та вкладають у своїх учнів частинку серця.

Урочисто розпочавши свято Першого дзвоника у Луцькому навчально-виховному комплексі загальноосвітній школі І-ІІ ступенів № 10 – професійному ліцеї Луцької міської ради, директор закладу Олег Михальчук привітав педагогічний колектив, учнів та батьківську громаду з початком нового навчального року. Також він подякував міській владі за підтримку луцьких закладів освіти.

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

Джерело: Луцька міська рада
Telegram Channel