Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Олександр Петраков після ганьби в Нур-Султані: «Я ж не можу вийти, і забити замість них!!!» (Відео)

Немає слів...

Фото REUTERS.

Олександр Петраков після ганьби в Нур-Султані: «Я ж не можу вийти, і забити замість них!!!» (Відео)

Збірній України не інакше як пороблено...

Збірна України в рамках 4-го туру кваліфікації чемпіонату світу-2022 грала в гостях з Казахстаном. Це був перший матч «жовто-синіх» під керівництвом Олександра Петракова. Матч завершився внічию, інформує УНІАН.

Україна дуже швидко вийшла вперед - вже на 2-й хвилині гол забив Роман Яремчук. Нападник прийняв м'яч на груди за межами штрафного майданчика і ефектно пробив з льоту, встромивши м'яч під поперечину.

У першому таймі українці могли відзначитися ще двічі, але після удару Едуарда Соболя та рикошету Казахстан врятувала штанга. Потім каркас воріт ще двічі зіграв за господарів поля в одній атаці - спершу після замикання Андрія Ярмоленка м'яч влучив у штангу, а після удару Сергія Сидорчука - у поперечину.

Після перерви в України було ще два прекрасних моменти, але Микола Матвієнко та Едуард Соболь не реалізували виходи на ворота.

У підсумку на 74-й хвилині українці пропустили - Руслан Валіуллін вколотив м'яч у ворота з гострого кута.

У підсумку на 74-й хвилині українці пропустили - Руслан Валіуллін вколотив м'яч у ворота з гострого кута.

На третій компенсованій до другого тайму хвилині Україна забила - Данило Сікан заштовхав м'яч у ворота у своєму дебютному матчі за збірну. Але утримати перемогу не вдалося - Валіуллін через дві хвилини оформив дубль.

Казахстан - Україна - 2:2

Голи: Валіуллін, 74, 90+5 - Яремчук, 2, Сікан, 90+3.

 

Казахстан: Покатілов, Бистров, Марочкін, Логвиненко, Малий, Валіуллін, Тагиберген (Оразов, 90), Куат (Вороговський, 83), Васильєв (Жуков, 90), Нургалієв (Зайнутдинов, 59), Шушеначев (Аймбетов, 59).

Україна: П'ятов, Караваєв, Забарний, Матвієнко, Миколенко, Соболь (Сікан, 83), Сидорчук (Шапаренко, 75), Зінченко, Ярмоленко, Буяльський (Малиновський, 59), Яремчук( Циганков, 59).

Попередження: Васильєв - Миколенко.

Читайте також: «Тому у мене і немає медалі»: українська спортсменка розповіла, чи був у неї секс на Олімпіаді в Токіо.

Telegram Channel